O nama Abcsoft
O nama tw
Fb o nama

O nama

                                                                 Agencija se bavi programiranjem i projektovanjem celokupnog informacionog sistema u jednoj firmi, u oblasti savremenih  
                                                                 informacionih tehnologija.

                                                                 Preduzeće se takođe bavi novim tehnologijama a to je izrada svih vrsta web sajtova po želji korisnika. Sajtovi po želji korisnika.
                                                                 Do sada su se programi za knjigovodstvo preduzeća Abcsoft, implementirali u preko 100 preduzeća (firmi).
                                                                 Polazna osnova naših programa je da se kroz razvoj informacionog sistema uvedu standardi u korišćenju računara za poslovanje.
                                                                 Od početka se insistiralo na brzom, efikasnom i optimizovanom programskom kodu, koji obezbeduje korisničko okruženje takvo
                                                                 da je rad u programima olakšan i pojednostavljen.

Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su ovakve polazne osnove bile ispravne, što se najbolje ogleda u zadovoljstvu naših mnogobrojnih korisnika.

Dodatni kvalitet u našoj ponudi je pomoć pri uspostavljanju organizacije informacione podrške poslovanju (ITC), obuka korisnika, redovno i interventno održavanje i direktnim pristupom putem daljinske veze (Remote desktop connection). Softver ili program omogućava i konekciju na daljinu.

Abcsoft programi su lako prilagodljivi svim profilima korisnika tako da su među našim korisnicima agencije, radnje, prodavnice, caffe, restorani, hoteli, knjigovodstveni servisi, apoteke, zadruge, mala i srednja privatna preduzeća, društvene firme i javna preduzeća.
Abcsoft obezbeđuje i konsalting, projektovanje i prilagodavanje poslovno - informacione tehnologije, potrebama korisnika, prezentaciju, instalaciju i obuku na instaliranim sistemima.

Svi programi su koncepcijski urađeni da imaju automatizam u potpunosti.

Abcsoft se može primenjivati na Windows platformi a takode se može primenjivati i na operative sisteme kao što su Unix, Linux, Novell, Mac OS itd.
Projektantski tim Abcsoft stalno radi na razvoju standardnih poslovnih aplikacija i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih izmena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti.
Abcsoft se bavi održavanjem kompletne mrežne infrastrukture u jednoj firmi bez obzira na broj računara, zatim održavanje svih servera, održavanje servera za e mejlove, održavanje servera za internet, baza SQL 2012 ili SQL 2008 ili baza SQL 2003.

Abcsoft se bavi održavanjem i instalacijom windowsa i svih ostalih programa i održavanjem svih ostalih operativnih sistema.

U ponudi Abcsofta-a su knjigovodstvene aplikacije kojima se može voditi bilo koji tip poslovanja, od proizvodnih i trgovinskih preduzeća, preko maloprodajnih i servisnih prodajnih mesta, pa do neprofitnih organizacija i budžetskih korisnika i svih ostalih korisnika koji nisu spomenuti. Alati i opcije kojima programi raspolažu omogućavaju da se prate svi tokovi u preduzeću, podaci razvrstavaju i pregledavaju po željenim kriterijumima i vrsti, da se pravilno obrađuju svi poslovni procesi, te ispravno donose poslovne odluke. Windows okruženje, te svetski alati kojima su programi izvedeni omogućavaju maksimalnu fleksibilnost i otvorenost za različite načine obrade i pregleda podataka. Softver je pisan u programskom jeziku Visual FoxPro, programski jezik Alaska i koristi bazu MYSQL.

Jedinstvene mogućnosti Abcsoft-a softvera koje smo nazvali samoodržavanje, kao i moderan način instalacije i distribucije, učinili su nepotrebnima i zastarelima nekadašnje pojmove kao što su održavanje, obučavanje ili intervencije u toku rada. Sve što je korisniku potrebno dobija se sa instalacijom i on može odmah početi sa radom, prepravljati i dopunjavati proknjižene podatke, ispravljati pogreške, pregledati, itd. Te karakteristike omogućavaju instalaciju na neograničen broj mesta nezavisno od lokacije programera ili distrubutera.

Abcsoft poslovni paket je rezultat višegodišnjeg zajedničkog rada mnogobrojnih stručnjaka, konsultanata i programera. Dopune, izmene i unapređenja koje su u programe ugrađivane tokom proteklih godina, zajedno sa ugrađenim objektnim načinima korišćenja, donele su mnogobrojne dodatne mogućnosti i opcije koje se mogu koristiti u najrazličitijim slučajevima i svim specifičnim slučajevima. Višedimenzionalni, objekni, događajima upravljan način korišćenja omogućava da se te mogućnosti, ukoliko su nepotrebne, u prvo vreme i ne koriste, odnosno, da se počnu koristiti tek kad se za njima ukaže potreba.

Zahvaljujući spomenutim osobinama Abcsoft sotverski proizvodi instalirani su na više stotina mesta po svim lokacijama. Poslovna politika koju nastojimo provoditi u skladu je sa svetskim trendovima u poslovnoj informatici: samoinstalacija, samoodržavanje, automatski rad, masovna prodaja.

Takva razvojna i poslovna politika omogućava i vrlo povoljne cene naših proizvoda, što je i tendencija u globalnoj softverskoj industriji.
O nama softver program Abcsoft
 
Pratite nas na društvenim mrežama
© 2017  Abcsoft agencija, Vršac. Sva prava zadržana
Kontakt
Sterijina 2/2, Vršac, Srbija

Telefon  061.6980.314
Knjigovodstveni programi i ostalo
Program za knjigovodstvo
Program za prosto knjigovodstvo
Program za budžetsko knjigovodstvo
Video nadzor
Pos kasa u maloprodaji
Program za plate
Održavanje mreža, računara i opreme