Kursevi kurs
Video nadzor kao oblast u današnje vreme doživljava pravu ekspanziju zahvaljujući brojnim mogućnostima direktnog nadgledanja, snimanja i pregleda snimljenih situacija.

Oprema za video nadzor obezbeđuje sigurnost, bolju kontrolu, kao i prevenciju zabranjenih aktivnosti.

Sistemi za video nadzor imaju veliku primenu, kako u poslovnim objektima, gde su praktično obavezni, tako i u privatnim objektima, za sve koji žele da se osećaju potpuno bezbedno u svom kućama.
 
Pratite nas na društvenim mrežama
© 2018  Abcsoft agencija, Vršac. Sva prava zadržana
Kontakt
Sterijina 2/2, Vršac, Srbija

Telefon  061.6980.314
Knjigovodstveni programi
Program za knjigovodstvo
Program za prosto knjigovodstvo
Program za budžetsko knjigovodstvo
Program za fakturisanje
Pos kasa u maloprodaji
Program za plate
PP OPJ prijave
Elektronski dnevnici
U zavisnosti od potrebe korisnika, sistemi za video nadzor, alarmne sisteme, i senzore, moraju zadovoljiti osnovne uslove pouzdanosti, sigurnosti i tačnosti.

Oprema za video nadzor renomiranih svetskih prozvođača - kompanija VisionPro, Panasonic, UTC, itd - ispuniće i najveća očekivanja najzahtevnijih korisnika.
U ponudi možete naći kompletan asortiman spoljašnjih kamera, unutrašnjih kamera, skrivenih, mini i dr. kamera, video rekordera i digitalnih video rekordera,
kao i prateće opreme za video nadzor.
Kako bismo zadovoljili potrebe klijenata za visokom rezolucijom slike i kvalitetnom kompresijom, pored analognih sistema nudimo HD-SDI i IP sisteme video nadzora (rezolucija slike od 5MP pa na više).
Pored vrhunske opreme, naš tim vrhunskih stručnjaka će projektovati idealno rešenje u skladu sa Vašim željama i potrebama.
Oprema za video nadzor, alarmni sistem, senzore
Google Abcsoft softveri programi
Programi softver Abcsoft tw
Fb Abcsoft program softver
Video nadzor, kamere za video nadzor
Cenovnik za video nadzore, alarmne sisteme, kamere, itd.
Nezahvalno je da Vam odmah unapred kažemo cene, Vi nama opišite šta želite da postavite pod video nadzor, da li želite da imate i alarmni sistem sa kombinacijom sa senzorima, da li želite sve to da vidite na vašim mobilnim telefonima, tabletima, laptopovima ili običnim desktop računarima, koliki broj kamera biste postavili, koliko senzora, da li želite da svi kablovi budu u kanalicama, itd ...

U zavisnosti od Vaših potreba pokrivenosti video nadzorom, i kada detaljno napravimo plan i način postavljanja svih kamara i kompletne opreme, tek onda ćemo Vam na reći cenu.