Softver za frizerske salone, softver za kozmetičarske salone

Jednostavan i funkcionalan, softver za kozmetičarske salone, omogućava lakše upravljanje salonom. Pokriva sve segmente poslovanja preko baze klijenata, dobavljača i radnika, zakazivanja termina, unosa proizvoda, usluga, radnih vremena, izdavanja računa …

   Softver (program) je namenjen za:

    frizerske i kozmetičke salone
    wellnes i spa centre
    salone za negu noktiju
    salone za masažu
    studija za joge
    tattoo salone
    itd…

Prednosti softvera (programa) za salone

JEDNOSTAVAN PLANER I ZAKAZIVANJE Jako bitno za svaki salon je organizacija zaposlenih i preglednost zakazanih termina. Narcisa Vam omogućava da u svakom momentu imate tačan pregled zakazanih usluga. Lako i jednostavno zakazivanje termina kao i izmene ili otkazivanje istog. Štedi vreme, i naglašava Vašu profesionalnost pred klijentima.

IZDAVANJE FISKALNIH RAČUNA Mogućnost štampanja fiskalnih računa, brzo i jednostavno. Sve finansijske transakcije Vašeg poslovanja na jednom mestu. Narcisa podržava rad sa puno modela fiskalnih štampača koji su na našem tržištu u Srbiji i šire.

CELOKUPAN PREGLED POSLOVANJA pruža celokupan pregled poslovanja salona u svakom momentu. Olakšava rad kako zaposlenih tako i vlasniku salona. Vlasniku omogućava pristup u u svakom momentu sa bilo kog uređaja. Nebitno da li ste na službenom putovanju ili odmoru uvek i u svakom momentu pratite rad salona.

BAZA KLIJENATA Vaš salon čine Vaši klijenti, omogućava da kreirate svoju bazu klijenata. Svi podaci klijenata biće Vam dostupni na jednom mestu. Moći ćete bolje da pratite želje svojih klienata i njihove potrebe za uslugama u salonu.

EVIDENCIJA ZAPOSLENIH Pored baze klijenata, imate i bazu svojih zaposlenih kroz koju unosite sve podatke svojih radnika. Pored osnovnih podataka kroz ovaj modul definišete i uslugu kojom se zaposleni bave i određujete radno mesto zaposlenom.


Dostupan je novim korisnicima od 01 08 2017 godine

Za detaljnije pozovite nas

Program za salone, odnosno demo verziju programa, možete preuzeti sa našeg sajta.